Echipa A.F.P.

Emilia Pleșa

Președinte– Membru fondator A.F.P

Absolventă a Facultății de Industrie Alimentară, Acvacultură și Pescuit  și apoi a Programului postuniversitar de perfecţionare ,,Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism”, din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați. Actualmente sunt Profesor – Formator – Coach – Mentor – Psiholog – Consultant al elevilor de la Liceului de Turism și Alimentație ”Dumitru Moțoc” Galați.

Scopul meu în această asociație este de a dărui ceea ce eu am primit, de a găsi noi oportunități de dezvoltare personală, pentru a crea + valoare comunității noastre.”

”Dacă crezi că educația este scumpă, așteaptă să vezi cât te va costa Ignoranța ta!” John Capozzi

zenaida costea savin

Zenaida Costea-Savin

Director Executiv– Membru fondator A.F.P

Absolventă a Facultății de Știință și Inginerie Alimentară, de profesie oenolog,somelier și formator. Administrator și somelier al firmei Sc Sabbas Company Srl, firma promovează vinurile românești prin realizarea de degustări de vinuri.

”Vinul este poezie îmbuteliatã”- Robert Louise Stevenson

Membri A.F.P.

Cristina-Gina Gâdei

Membru fondator A.F.P– Departamentul Comunicare cu Mediul de Afaceri

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Senior Trade Marketing Coordinator la A&D Pharma by Dr Max și Founder la spațiul de coworking C.HUB.

”Sunt o persoana energică, pun mult suflet în ceea ce fac, iar automotivarea este unul din punctele mele forte. Îmi place să învăț lucruri noi, să cunosc oameni noi, îmi plac provocarile – simt că reprezintă sursa dezvoltării personale și profesionale. Consider că  reteta succesului este să dai 100% în tot ceea ce faci în mod consecvent.

Adriana Chirițescu

Membru fondator A.F.P – Departament Coaching și dezvoltare personală

Adriana Chiritescu este Life coach & trainer – excelență în comunicare și relaționare, în special cu tinerii

Marilena Enică

Absolventă a Facultății de Industrie Alimentară Acvacultură și Pescuit din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați. Profesor- Inginer în cadrul Liceului de Turism și Alimentație ”Dumitru Moțoc” Galați. ”Scopul meu este să împărtășesc cu oamenii cunoștințele și experiențele relevante, pentru a crea valoare împreună și să creștem lumea.” „Pentru mine viaţa nu e doar o lumânare; e un fel de splendidă torţă care acum e în mâinile mele şi pe care vreau să o fac să ardă cu cea mai mare strălucire posibilă înainte de a o preda generaţiilor viitoare.” Stephen R. Covey

Elena Mirela Panaite

Absolventă a Facultății de Mecanică din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați și a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Danubius”. ”Sunt o persoană cu aspirații, dorințe, întotdeauna pregătită să învăț lucruri noi. În unele cazuri, sunt eu și propria persoană-visez, râd, glumesc, dorm, iubesc, risc… practic EXIST. Caut să îmi găsesc echilibrul pe bicicleta numită viață, să urmez indicațiile sufletului și să respir la fel ca persoana de lângă mine… Iubesc: muntele, înălțimea, poezia. Prin poezie simt că ajung mai aproape de Dumnezeu.”

Noi suntem A. F. P.

Asociația a luat ființă din nevoia tot mai mare a femeilor din toate domeniile profesionale de a fi promovate, susținute și îndrumate.

Domeniile de activitate: drepturile femeii și egalitatea de gen; filantropie și voluntariat; educație.
Valorile noastre sunt: cunoaștere, colaborare, implicare, integritate și transparență. Prin activitățile noastre dorim să aducem schimbare în societate.

Misiune

Misiunea noastră este să contribuim la îmbunătățirea calității vieții femeilor și copiilor prin suport și îndrumare.

Viziune

Promovăm și susținem educația și dezvoltarea profesională.