Despre noi

Trei femei susțin public o cauză socială - New York City, 1913

Proiectele noastre

Vânâtoarea de Ouă

3 mai 2021

Copiii clubului de programare ”Code Kids” Șendreni s-au distrat foarte tare la ”Vânătoarea de Ouă”: au căutat ouă, au participat la activități distractive alături de voluntarii Centrului pentru Tineri din Șendreni.

Iepurașul de Paște
27 martie 2021

Cu ajutorul sponsorului Grande Dolceria din Galați, copii Centrului Social Comunitar din Șendreni au primit cadouri dulci. Astfel, am adus un pic de bucurie acestor copii pentru care sărbătorile nu sunt întotdeauna îndestulate.

Cafeneaua de la 6

22 ianuarie 2021

Am început anul și serile între prieteni cu o invitată specială: OANA PREDA – cunoscuta și îndrăgita actriță a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galati. Profesoară dedicată, inspirată și plină de iubire a copiilor, la Școala de Actorie „JoY ART Theatre” din Galați. https://www.facebook.com/JoYARTheatre 

Magia Crăciunului

Dorințele copiilor din Șendreni, proveniți din medii defavorizate, au fost îndeplinite cu ajutorul elfilor lui Moș Crăciun: membrele AFP, voluntarii și Operațiunea Crăciunul Copiilor. Mulțumim tuturor!!

Cafeneaua de la 6

27 noiembrie 2020

Dna psiholog Violeta Simion este fondatoare și sufletul Centrului PsiLand. Pe violetasimion.com veți descoperi multe povești interesante.